Algemene voorwaarden

Debedden.nl is een beddenspeciaalwinkel op internet.
De webshop is onderdeel van “De Bedden”, gevestigd op de Industrieweg 4b in Den Helder.

Debedden.nl is aangesloten bij het C.B.W. (De Centrale Branchevereniging Wonen) en verzekert u daarom van een garantie van 3 jaar en een veilige betaling. De artikelen die bij de debedden.nl worden aangeboden zijn van zeer goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Hebt u een item gevonden wat u zou willen bestellen, dan gaat u als volgt te werk:


Voor bestellingen onder de € 1000,- gelden de volgende bezorgkosten.

De kleinere artikelen worden verstuurd door post.nl, deze hanteren de volgende verzendkosten:


Voor de grotere en zwaardere artikelen wordt € 67,- bezorgkosten gerekend door heel Nederland. Het bezorgen wordt of door onze bezorgdienst verzorgd of door Molenaar Transport in Broek op Langedijk.
Bestelt u dus boven de € 1000,-, dan worden er geen bezorgkosten gerekend. Voor bezorging naar Belgie en de Waddeneilanden word de prijs in overleg bepaald,bel hiervoor met 0223624093.

De bezorging van de meubelen/bedden gaat volgens de volgende regels:


DeBedden.nl werkt volgens de regels van het CBW, die u HIER kunt downloaden. Aanvullend heeft een erkende webwinkel ook te maken met de wet “Bescherming Consument bij koop op afstand” die opgaan bij bijvoorbeeld annuleringen en een afkoelingsperiode.
Deze kunt u HIER downloaden.

Zou u de meubelen toch in de showroom willen bezichtigen, dan kunt u natuurlijk naar onze winkel komen aan de Industrieweg 4b in Den Helder. (Informeert u dan wel even vooraf of het betreffende artikel aanwezig is in de showroom. Op een website kan men doorgaans meer tonen dan in de werkelijke showroom).

 
ABN.AMRO NL85ABNA058221607
I.N.G. NL97INGB009104828
kvk nummer: 37037000
btw nummer: NL808384739B01

Merken

                                
                              

uw zekerheid

CBW erkend: Biedt veel voordelen, maar vooral zekerheid!
Betalen
met iDEAL