alle topmerken op 1 lokatie

De Bedden heeft een groot assortiment aan topmerken die verrassend voordelig geprijsd zijn.
Snel naar...

Swissflex

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

INTERACTIEF VERINGCOMFORT

De bridge®-technologie maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische, gecontroleerde ontlasting over de lengteas. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordtgeboden.

meer informatie

Auping

“ Wij zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. We gaan bewust 
een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken wij aan het ultieme slaapcomfort van morgen.”

De 5 waarden van Auping 
Gepassioneerd
Transparant
Innovatief
Elke dag beter
Betekenisvol

meer informatie

Tempur

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft... TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.
De Tempur matrassen kunt u met diverse Tempur bedmodellen combineren , zoals de Zero G en North collectie. Ook heeft Tempur een paar zeer fraaie gestoffeerde bedmodellen.Combineer de Tempur matrassen met een perfect ondersteunend Tempur kussen en u heeft de perfecte combinatie gemaakt.

meer informatie

Beka

BEKA®, DE BESTE PLEK TER WERELD.

Ken je dat gevoel dat je ervaart als je je neervlijt in pure luxe en deugddoend comfort?
Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt?
Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt?
Dat gevoel wil Beka® je schenken.

Al sinds 1935 creëren we bij Beka® daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort.

Een unieke plaats waar je herbront, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en … geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijk nieuwe dag.

Die plaats is jouw Beka® bed. De beste plek ter wereld.

meer informatie

Merken

                                
                              

uw zekerheid

CBW erkend: Biedt veel voordelen, maar vooral zekerheid!
Betalen
met iDEAL