Pullman boxsprings en matrassen nieuw bij De Bedden

Pullman nieuw bij De Bedden in Den Helder

De Bedden in Den Helder bestaat dit jaar 50  jaar.
In die 50 jaar is De Bedden altijd bezig geweest om zo goed mogelijke merken op de winkelvloer te hebben waar wij de mensen een goede nachtrust mee kunnen bezorgen.
Een van die merken waar je dat zeker mee gaat bereiken is Pullman.

Pullman is in Nederland altijd een erg bekend merk geweest die matrassen en boxsprings maakt van een zeer hoge kwaliteit. 
Het merk Pullman dateert al vanuit 1858 , toen George Mortimer treinstellen voorzag van voor toen al hele goede matrassen voor de slaapcoupé,s.

Het ware geheim achter het succes van Pullman is het unieke veersysteem. Van de InSide pocketveer (een duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer), tot de Triple Pocket Inside pocketveer (3 in elkaar geplaatste pocketveren die dynamisch samenwerken), alles voor de perfecte ondersteuning en tegendruk voor elk lichaamsdeel.
De collectie matrassen van Pullman is erg breed en zal er voor ieder persoon een goed matras bij zitten.
De collectie Pullman boxsprings is indrukwekkend te noemen. Een prachtig gestileerde collectie zal u gaan vinden van uitstekende kwaliteit. Wat vooral opvalt is de mooi afgewerkte stoffering , Pullman heeft echte stoffeerders in dienst en stofferen de boxsprings op een echte ambachtelijke manier en dat zie je.

terug naar overzicht

Merken

                                
                              

uw zekerheid

CBW erkend: Biedt veel voordelen, maar vooral zekerheid!
Betalen
met iDEAL