Artikel in het Heldersweekblad juli 2018

Al 45 jaar De Slaapspecialist
 

DEN HELDER De Bedden, aan de Industrieweg 4b is een echt familiebedrijf en wordt gerund door Ronald Mens en zijn zus Ingrid. De beddenspeciaalzaak is opgericht door hun vader. "Mijn vader is in 1973 naar Den Helder gekomen. Eerst in de Marsdiepstraat en daarna zijn wij verhuisd naar het Ravelijncenter. Ondertussen bestaan wij al 45 jaar en dat is best heel bijzonder", vertelt Ronald.

A-merken Zij zijn gespecialiseerd in onder andere: bedden, bedbodems, matrassen, kussens, beddengoed in diverse prijsklassen. Ronald: "We zijn slaapspecialisten en daarin willen wij ons onderscheiden ten opzichte van andere winkels. Er zijn sterke A-merken, maar wij vergeten zeker niet de man/vrouw met de wat smallere beurs. Mensen denken ten onrechte dat wij een dure winkel zijn, maar dat is beslist niet zo", benadrukt Ronald. De Bedden is ook gespecialiseerd in textiel en is in Den Helder de enige dealer van het A-merk Auping. Ook hebben ze een testkussenprogramma.

Testprogramma Ronald Mens: "Alle kussens zitten in een testkussenprogramma. Wat ik altijd vraag aan de mensen: 'Hoe hard is uw matras?' Ik wil altijd weten hoe diep iemand in zijn matras ligt. Ik streef ernaar dat je met nek en je rug recht komt te liggen." De vulling is echter een persoonlijke keuze en hoe het aanvoelt, moet men zelf ervaren en dat kun je alleen liggend doen."

Goede kussens Kussens gaan altijd erg lang mee? Ronald: "Nee, dat is niet het geval, mensen slapen er te lang op. Het wordt snel een bom van huisstofmijt en is slecht voor je gezondheid. Je doet er goed aan om tussen de drie en vijf jaar je kussen te vervangen." Behalve een goed matras en kussen, hoort ook een goed bedbodem erbij. "Boxspring", roept Ronald enthousiast. "Dat is een prima systeem en het wordt veel verkocht."

Dekbedden Er is een ruim assortiment aan dekbedden met verschillende eigenschappen. Onder een bamboe zomerdekbed is het koel en comfortabel slapen tijdens warme zomernachten. Dekbed LIV 4 seizoenen is een anti-allergisch vier seizoenen dekbed. Dekbed Zenzo Onyx geeft een balans tussen lichaam en geest. Afhankelijk van de slaapfase neemt het warmte op of geeft het warmte af.Summersale Het is weer de periode van de aanbiedingen want ze gaan weer richting de summersale. Tempur geeft nu op het tweede artikel 50% korting, Auping komt met kortingen op zijn totaal assortiment, Ubica geeft een kussen cadeau.

Toekomst De Bedden wil zich in de nabije toekomst nog meer profileren als beddenspecialist. Ronald Mens: "Ik wil mij nog sterker maken op dat gebied, dat ben ik al jaren maar dat moeten nog meer mensen weten. Voor iedereen hebben wij in alle prijsklassen iets te bieden."

 

terug naar overzicht

Merken

                                
                              

uw zekerheid

CBW erkend: Biedt veel voordelen, maar vooral zekerheid!
Betalen
met iDEAL